CAMIN de stat cu rezidenta permanenta sau temporara pentru weekend, concedii, vacanta

Omul e din nascare copil, puterea lui e puterea de a creste. – Rabindranath Tagore.

Din dorinta de a-i astepta zambind pe cei care intarzie am creat un nou concept unde experienta si devotamentul in domeniul socio-uman si medical al specialistilor nostri asigura zambetul si confortul rezidentilor.

Conceptul nostru este diferit – ne dorim ca rezidentii nostri sa fie activi si sa continue in ritm propriu modul de viata pe care l-au avut.

Am ales in oras astfel incat se ne putem adapta la orice necesitate si solicitare din partea rezidentilor nostri, pentu a nu-i indeparta de prieteni, rude, colegi care ii pot vizita, existand in apropiere mijloace de transport spre toate directiile orasului.

Sa simtim vibratia orasului, pulsul sau empatizand cu pulsul nostru. Cand am ales sa traim in oras cautam un elixir – NU ne indepartati de oras schimbandu-ne total pamantul.

Noi suntem obisnuiti in apartament. Avem prieteni care doresc sa ne viziteze, lasati-le posibilitatea!

Camin de batrani Bucuresti, ingrijire batrani, azil batraniCand alegeti o alta CASA pentru noi ganditi-va la asigurarea serviciului in caz de urgenta, pentru aceasta este foarte importanta amplasarea caminului in apropierea spitalelor.

Caminul nostru este amplasat in imediata apropiere a spitalului de boli cronice si geriatrie SF. LUCA – aici vom face curele de fizioterapie, aproape de spitalul de urgenta BAGDASAR ARSENI – cu personalitati de marca in cardiologie, de spitalul clinic de psihiatrie ALEXANDRU OBREGIA.

Cu cateva dintre personalitatile acestor spitale avem colaborari zilnice.

Exigentele in pregatirea personalului reprezinta obiectivul nostru permanent.

Linistea si increderea familiei rezidentului o dobandim prin seriozitate si profesionalism dar si prin climatul familiar.

Cu ajutorul nostru familia Dvs. va fi absolvita de orice griji, incat poate sa se dedice linistita activitatii profesionale, poate organiza un weekend fara griji, un concediu de vis, noi luandu-va locul cu aceeasi caldura.

Sa-i multumesti facliei pentru lumina sa dar nici pe cel din umbra ce-o tine nu-l uita. – Rabindranath Tagore